«Σφαγή» για τον Παππά – Πέτσας: Να τον διαγράψει ο Τσίπρας- ΣΥΡΙΖΑ: Να τον συμπεριλάβετε στο κατηγορητήριο

11 mins read
blank

Τη διαγραφή του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, ζητά με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή τις αποκαλύψεις Μιωνή. Ενώ στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου περί διαγραφής του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, ζητώντας από τη ΝΔ να διευρύνει το κατηγορητήριο και να τον συμπεριλάβει.

“Θα προτείναμε στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, που φέρνει στη Βουλή παράνομες ηχογραφήσεις και τις ερμηνεύει κατά το δοκούν, όταν μιλά για «παρακράτος» και ζητά διαγραφές, να είναι λίγο πιο προσεκτικός”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει:

“Ειδικά όταν το πανελλήνιο πλέον γνωρίζει πως ο ίδιος καλύπτεται από τον κ. Μητσοτάκη, αν και φέρει όχι μόνο πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες, για την εν κρυπτώ χρηματοδότηση με δημόσιο χρήμα ανύπαρκτων ΜΜΕ, τη λίστα των οποίων αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα”.

“Σε ό,τι δε αφορά την ουσία, αντί η ΝΔ να ζητά τη διαγραφή του κ. Παππά, αφού κόπτεται τόσο πολύ, ας διευρύνει η ίδια το κατηγορητήριο και ας τον συμπεριλάβει”, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η δήλωση του Στέλιου Πέτσα

Εικοσιτέσσερις ώρες μετά την αποκάλυψη για τις μεθοδεύσεις ενός αδίστακτου παρακράτους επί των ημερών της διακυβέρνησής του, ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να σιωπά.
Τα ερωτήματα όμως είναι αμείλικτα.
Γνώριζε την ύπαρξη του παρακράτους ο κ. Τσίπρας;
Αν ναι, τι έκανε για αυτό;
Ενημερώθηκε από τον κ. Παππά, τότε Υπουργό Επικρατείας της Κυβέρνησής του και πιο στενό του συνεργάτη;
Σε κάθε περίπτωση, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους κανόνες της Δημοκρατίας, οφείλει να διαγράψει άμεσα τον κ. Παππά από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει εξηγήσεις στον Ελληνικό λαό.

Facebook Comments