Κρυφοί «εμφύλιοι» στο Μαξίμου με φόντο την επερχόμενη ήττα

10 mins read
blank

Η ανακοίνωση της νέας “φουρνιάς” των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έγινε μέσα σε ένα κλίμα κατήφειας στο κυβερνητικό στρατόπεδο που πλέον στιγματίζεται από μικρούς αλλά σοβαρούς “εμφύλιους”.

Το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι βαρύ καθώς στις δημοσκοπήσεις βλέπουν το προβάδισμα της ΝΔ να παραμένει σταθερά υψηλό και ο χρόνος για τις ευρωεκλογές να εξαντλείται. Η δημοσκοπική “φτώχεια” φέρνει και ενδοκυβερνητικές γκρίνιες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος για πρώτη φορά “άδειασε” δημοσίως τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτική Νίκο Παππά για την υπόθεση Πετσίτη. Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε άγνοια για τις σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Αρτεμίου δήλωση, η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την κάλυψη που παρείχε παλαιότερα το Μαξίμου όταν είχε αποκαλυφθεί το ταξίδι στη Βενεζουέλα Παππά-Αρτεμίου.

Δεύτερη εστία φωτιάς του Μαξίμου είναι η δυσμένεια στην οποία πλέον έχει βρεθεί ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης καθώς του χρεώνεται η επιλογή της Μυρσίνης Λοίζου στο ευρωψηφοδέλτιο αλλά και η παραπλανητική εικόνα που δίνει για τις δημοσκοπήσεις.

Σ’ όλα αυτά προστέθηκε και η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου ο οποίος προεξόφλησε νίκη της ΝΔ δηλώνοντας μάλιστα ότι δεν θα αφήσουν καμένη γη στη ΝΔ. Στη συνέχεια προσπάθησε να τα μαζέψει αλλά το κακό έχει γίνει. Το φάντασμα της ήττας πλανάται πάνω απ’ το Μαξίμου και αυτό δημιουργεί εντάσεις που γρήγορα εξελίσσονται σε εμφύλιους…

Facebook Comments