Κλείνουν τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή – Νέα μέτρα στη Θεσσαλονίκη

7 mins read
blank

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε πριν λίγο το κλείσιμο των χερσαίων συνόρων στην Κρυσταλλοπηγή, αλλά και την εντατικοποίηση των ελέγχων στη Βόρεια Ελλάδα.

«Η χαλαρή συμπεριφορά όλων μας θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε καθυστέρηση της οριζόντιας άρσης του lockdown. Η κυβέρνηση προκειμένου να περιορίσει την διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα λαμβάνει πρόσθετα μέτρα», σημείωσε ο κ. Πέτσας και πρόσθεσε: 

«Πρώτον, αναφορικά με τις χερσαίες πύλες εισόδου από αύριο στις 6.00 το πρωί κλείνει το συνοριακό σημείο ελέγχου της Κρυσταλλοπηγής. Στα βόρεια σύνορά μας θα παραμείνουν ανοιχτές οι πύλες εισόδου της Κακαβιάς, των Ευζώνων και του Προμαχώνα ενώ από τη Νυμφαία θα διέρχονται μόνο φορτηγά αυτοκίνητα».

Ακόμη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «Όσοι εισέρχονται στη χώρα εκτός από την υποχρεωτική επίδειξη αρνητικού τεστ PCR 72 ωρών θα υποβάλλονται και σε rapid test. Όσοι ανιχνεύονται ως αρνητικοί θα μπορούν να εισέρχονται στη χώρα και να πηγαίνουν στον προορισμό τους με βάση το PLF.»

Facebook Comments