Εκτάκτως τρεις υπουργοί σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη για το αντάρτικο των λιανεμπόρων

7 mins read
blank

Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μεταβαίνουν εκτάκτως αύριο, Κυριακή, τρεις υπουργοί σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη,  όπου μπήκε «φρένο» στο άνοιγμα του λιανεμπορίου λόγω της επιδημιολογικής τους εικόνας.

Πρόκειται για τις τρεις περιοχές που βρίσκονται σε «βαθύ κόκκινο» και σύμφωνα με την εισήγηση των επιδημιολόγων, δεν θα ανοίξει τη Δευτέρα το λιανεμπόριο, όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό, το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να προλάβει αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου, αναμένεται να μεταβεί στη Θεεσαλονίκη αύριο, Κυριακή, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, στην Πάτρα θα μεταβεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ενώ εντός της ημέρας θα αποφασιστεί ποιος θα πάει στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αποστολή των υπουργών είναι να συναντηθούν με δημάρχους, περιφερειάρχες, και εκπροσώπους των εμπόρων και των επιμελητηρίων, προκειμένου να συζητήσουν τι έχει πάει στραβά με την τήρηση των μέτρων και κυρίως πώς θα διορθωθεί η κατάσταση ώστε να ανοίξει άμεσα και εκεί η εμπορική ζωή.

Facebook Comments