Εισαγγελική παρέμβαση για δεύτερο ηθοποιό – Ποιος φέρεται να είναι

8 mins read
blank

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνει και ένας δεύτερος ηθοποιός, καθώς κατατέθηκε μήνυση εναντίον του. Ειδικότερα, στην αποκάλυψη του Νίκου Σ. για όσα βίωσε από τον Δημήτρη Λιγνάδη, έγινε λόγος για έναν ακόμα γνωστό ηθοποιό ο οποίος ήταν παρατηρητής στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Σύμφωνα με το MEGA, αφού έγινε γνωστό αυτό, ο πρώην ηθοποιός Δημήτρης Άνθης έκανε μήνυση εναντίον του συγκεκριμένου γνωστού ηθοποιού, λέγοντας πως ήταν εκείνος που τον κακοποίησε και τον βίασε.
Επειδή αυτή η υπόθεση παραγράφεται σε μικρό διάστημα, ο εισαγγελέας ζήτησε το φάκελο για να κληθούν να απολογηθούν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.
Σύμφωνα με το newsit.gr, στην εισαγγελία έχει κατατεθεί ακόμα μια μήνυση που αφορά έναν 37χρονο ηθοποιό – σκηνοθέτη, ο οποίος αυτή τη στιγμή εμφανίζεται σε δημοφιλή τηλεοπτική σειρά. Ο ηθοποιός που έχει φιλική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2006. Συμμετείχε σε πολλές γνωστές θεατρικές παραστάσεις, ενώ το 2017 και το 2019 οι ρόλοι του σε σίριαλ κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού.
Οι εισαγγελικές αρχές, μετά τη μήνυση, έχουν διατάξει κατεπείγουσα έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα καταγγελλόμενα, έτσι ώστε να ασκηθούν ποινικές διώξεις.

Facebook Comments